Verlenging Hypotheek :

Onderwerp gevonden op internet (vertaling):

Verlenging Hypotheek -Eerste keer thuis kopers en hun Huis Lening

Als u op zoek bent naar een huis te kopen en hebben behoefte aan een huis lening, dan zijn er bepaalde dingen die je moet weten en zich bewust zijn van nodig hebben. Dit artikel bespreekt wat u moet weten, voordat u een aanvraag voor een huis lening. Your hypothecaire lening: Bij de aanschaf van een nieuw huis, en het aanvragen van een woningkrediet u moet zich bewust zijn van de basisprincipes over wat hypothecaire leningen is. Hypothecaire leningen vallen onder verschillende namen, zoals vastgoed leningen, en hypotheken en nog veel meer. Alleen maar omdat er veel verschillende namen voor de lening, betekent niet dat de misschien iets. Lees meer: Verlenging Hypotheek, hypotheekrenteaftrek, huis aflossen – Hypothecaire lening is de termijn die u het meest te horen. Een hypothecaire lening is wanneer u onderneemt of hypothekeren van een onroerend goed, omdat van het ontvangen van een lening. Wanneer u de hypotheekverstrekker betalen, betekent dit dat u nu eigenaar bent van uw huis. Borrowing: Zelfs als, u wilt een huis lening, het hoeft niet te betekenen dat u het bedrag dat u vragen om te krijgen.

Verlenging Hypotheek

De zijn bepaalde beperkingen in lenen en deze worden besloten af ​​van vele factoren. De eerste vraag die naar boven zullen komen is, kunt u het zich veroorloven het. Dit betekent hoeveel u daadwerkelijk kunt lenen van de kredietgever, en hoeveel zou je betalen met de rente op een maandelijkse basis. Om de lener meer zekerheid, gewoon de maandelijkse betalingen meer dan 30% van uw maandelijkse inkomen. Om de juiste berekeningen gedaan, kunt u advies krijgen van een professional. Huis leningen beschikbaar: In Zuid-Afrika zijn er veel verschillende soorten woningkredieten, en je moet dus bewust te zijn van hen die u weten welke de beste is voor u. Sommige leningen die beschikbaar zijn, zijn: Sectional titel, Eigen grond, 99 jarige erfpacht titel daden, en delen blok. Verkoop is een lening, waar je eigenaar bent van uw land en alles wat deel uitmaakt van het. Sectional titel, gaat over de flats en de herenhuizen. 99 jaar erfpacht betekent dat de persoon zal het huis voor slechts 99 jaar hebben, maar nooit krijgt de volle eigendom. Het hebben van een aandeel blok lening, zal betekenen dat u slechts een deel van de woningbouw hebben, en het gebouw zal waarschijnlijk worden eigendom van de gebouwen onderneming.

Verlenging Hypotheek – Hypotheekrente Berekenen

Kijk eens naar alle opties die beschikbaar zijn en zien wat bij je past best. Wat de totale kosten zijn: Bij het bespreken van de kosten van de aankoop van een huis, het is niet alleen over de prijs van het huis, maar alle andere bits van stukken die een eerste keer kredietnemer zou niet noodzakelijkerwijs bewust van. Andere kosten omvatten, overdrachtskosten, recht van overgang, borgbedrag en de registratiekosten. Verlenging Hypotheek, spaarhypotheek, maximale hypotheek: Dit alles kan oplopen tot heel veel geld, dat je niet zou kunnen zijn voorbereid. Zoek rond voor de soorten verplichtingen die met het verwerven van een huis lening, zodat u volledig op de hoogte van wat nodig is, die ervoor zal zorgen dat u de juiste hoeveelheid geld die je nodig hebt wanneer u van toepassing zijn. Dit voorkomt ook eventuele schokken voor als je wel van toepassing.

nele hypotheek, dan heb je al gekocht in het beleggingsproces hierboven omschreven. We noemen dit uw Pay Off Hypotheek Strategy. Let we eens kijken naar deze kenmerken van een traditionele hypotheek verder. Laten we het interessant te maken, laten we houden punten. De Traditionele MortgageTo de basis leggen, de traditionele hypotheek is een 30 jaar afgeschreven lening. Aan het einde van de looptijd, 30 jaar, je eigen huis ronduit. Nu, op de dingen die deze investering biedt . . . U kunt het bedrag van de maandelijkse bijdragen en de lengte van de tijd voor elk van de bijdragen aan ons voorbeeld continue. In, de looptijd is 30 jaar. Echter, veel huiseigenaren willen het af te betalen sneller en op de 15 jarige hypotheek (de Pay Off Hypotheek Eerder strategie) te kijken. Hoe dan ook, het is u dat bepaalt de hoeveelheid en de lengte van de lening door het selecteren van de lening opties u aangeboden door de financiele instelling. Zodra u, het is set. Pay Uit Hypotheek Strategie: +1 U kunt betalen meer dan de minimale maandelijkse bijdrage, maar niet less. Now dat u hebt geselecteerd, uw hypotheek, mag u meer dan het minimum bedrag per maand te betalen (hoe genadig van de bank). Wat velen niet van mening is dat je niet kunt betalen minder. Vergeet niet, het is een bindend contract dus je moet houden aan de voorwaarden die door de financiele institution. Als u op dit moment het maken van meer dan de minimale maandelijkse betaling, u in feite zeggen: “Hier meneer Banker gaan. Nee, dat doe ik niet willen een rendement op het geld te verdienen. Maar als ik ooit wil het terug, wil ik bewijzen dat ik het nodig heb voor een reden dan waardig acht, kan terugbetalen, en op jouw voorwaarden. ” Gek is het niet Pay Off Hypotheek Strategie:?-1Als u probeert om minder te betalen, de financiele instelling alle vorige contributions. Als mis je drie betalingen houdt, de hypotheekverstrekker heeft de bevoegdheid om af te schermen op uw huis. I kennen individuen die mij vertellen dat vooraf betalen mijn hypotheek of hebben gekocht in de strategie. De meeste beseffen niet dat pre-betalen van uw hypotheek op deze manier is riskant. Waarom? Omdat . . . Het maakt niet uit als u: Verdubbelde-up van uw betalingen voor 10 jaar . . . Zet 80% af als een aanbetaling . . . Of, nog een jaar te gaan op de hypotheek . . . . . . De volgende betaling is altijd te wijten. Als je niet betaalt, dan ben je steeds het risico van uitsluiting . . . en uiteindelijk de huis herfinanciering u heeft opgesloten in uw huis. Kan de American Dream leiden tot een nachtmerrie Pay Off Hypotheek Strategie:?-1De geld op de rekening is niet liquid. Huis eigen vermogen niet liquide is. Het zit vast in de hypotheek van het huis. Met het oog op het geld dat in de vorm van huis herfinanciering openen, zou je ofwel de eigendom of refinance. Let we eens kijken naar een mogelijk scenario te verkopen. Laten we zeggen dat u een teruggang in de economie ervaren en je hebt je baan kwijt bent. Helaas, je hebt om het