Hypotheek Na 30 Jaar Niet Afgelost :

Onderwerp gevonden op internet (vertaling):

Hypotheek Na 30 Jaar Niet Afgelost -Wanneer is het juiste moment om mijn huis hypotheek te herfinancieren?

Herfinanciering My Huis Hypotheek – Nu is het juiste moment een aantal dingen die je moet weten om de juiste besluit1 maken?. Zijn de huidige tarieven-en hypotheekmarkt uw beste indicatoren om te weten wanneer te herfinancieren? 2. Hoe zit het met de andere factoren die te maken heeft met hypotheken, zoals uw hypotheek verzekering, stijgende maandelijkse betalingen en uw doelstellingen op lange termijn te doen voor de aflossing van uw hypothecaire lening? 3. Zal herfinanciering kunt u schuld te consolideren en om uw totale maandelijkse betalingen te verlagen? Elk van deze is belangrijke vragen bij het overwegen of u uw huis te herfinancieren. Lees meer: Hypotheek Na 30 Jaar Niet Afgelost, hypotheekrenteaftrek, huis aflossen – Je moet de tijd nemen en zorgvuldig te bestuderen elke factor die betrokken zijn om te bepalen wat de beste manier kunt u deze factoren in evenwicht te brengen, zodat u een compleet en goed geïnformeerde decision. Als u betaalt op een hypothecaire lening die u hypotheek verzekering te dragen te maken, te bepalen of u hebben genoeg vermogen om die verzekering te elimineren met een herfinanciering. Zo ja, kan het nemen van voordeel van thuis hypothecaire herfinanciering eigenlijk bespaart u honderden euro’s per maand, vooral als uw tarieven niet zijn gewijzigd of veranderd zijn slechts slightly. Fixed tarieven zijn eenvoudig te vergelijken Als u een vaste rente op uw eerste hypotheek , zult u gemakkelijk in staat zijn om het te vergelijken met de huidige hypotheekrente die beschikbaar zijn.

Hypotheek Na 30 Jaar Niet Afgelost

Hypotheek Na 30 Jaar Niet Afgelost – Hypotheekrente Berekenen

In staat zijn om gemakkelijk te vergelijken tarieven kunt u weten of herfinanciering op dit moment is het een goed idee is of niet. Als uw vaste rente lager is dan de actuele rente wordt aangeboden op uw primaire hypothecaire lening dan weet je dat je niet wilt naar rechts now. Adjustable tarief hypotheek (ARM) en Huis Hypotheek herfinancieren Herfinanciering-Als u een huiseigenaar die heeft een verstelbare tarief hypotheek en de rente beginnen te stijgen, zal uw betaling ook toe te nemen. Als dit het geval is, moet u overwegen hoe veel meer je moet betalen per maand als de rente blijven rise. Als u een contract voor drie of vijf jaar ARM in de laatste paar jaar, zorg ervoor dat u zich bewust zijn van uw inleidende termijn vervaldatum. U wilt beginnen met de herfinanciering van uw lening, tenzij u wilt beginnen met het maken van een veel hogere maandelijkse payment. U waarschijnlijk beseffen dat de juiste tijd om te herfinancieren is meer over jou dan de markt. Hoewel de lage rente zijn altijd een factor, uw persoonlijke situatie is de beste indicator. Whatever u de situatie, nemen in uw eigen handen.

Herfinanciering voordat u uw eerste verhoogde betaling te doen met een drie jaar of vijf jaar ARM begint bespaart u een hoop geld elke maand, die een enorme impact op uw levensstijl kan hebben. Hypotheek Na 30 Jaar Niet Afgelost, spaarhypotheek, maximale hypotheek: Dit is een duidelijke aanwijzing dat het nu de tijd om ‘herfinancieren mijn hypotheek. ‘

Hypotheek Na 30 Jaar Niet Afgelost -Wat is een omgekeerde hypotheek? Een eenvoudige uitleg!

Een omgekeerde hypotheek is een niet-traditionele hypotheek die is ontworpen voor de huiseigenaar 62-jarige leeftijd of ouder die wil het eigen vermogen uit hun huidige woning bereiken, of om een ​​nieuw huis te kopen (die beide nodig hebt om uw hoofdverblijfplaats zijn).

Dit is hoe het werkt: U kunt lenen tot 75% (afhankelijk van uw leeftijd) van getaxeerde uw huis waarde. Hoe ouder je bent, hoe hoger het percentage van de lening van de bank zal bieden op de omgekeerde hypotheek. Als voorbeeld, zou een lener die is 80 jaar oud krijgen een significant hogere lening die als ze van toepassing op 62-jarige leeftijd. Kwalificatie is gemakkelijk omdat het is gebaseerd op uw inkomen en leeftijd, niet uw krediet punten. Je hebt geen maandelijkse betalingen, maar eerder elke maand de rente die u zou hebben betaald wordt toegevoegd aan de lening saldo.

U kunt gebruik maken van het saldo van het geld voor alles wat je wilt – medische rekeningen, een reis rond de wereld, wat dan ook.

Het huis is nog steeds in uw naam en u kunt verkopen, zal het of doen wat je wilt. De lening kan worden afgelost op elk gewenst moment, of links op het huis voor zo lang als je wilt.

Als de kredietnemer overlijdt voor het einde van de looptijd, moet de woning worden verkocht of geherfinancierd met een nieuwe lening. De bank zou worden betaald als eerste uit, net als een traditionele hypotheek. Het saldo van het eigen vermogen zou gaan naar de erfgenamen van de kredietnemer.

Indien op enig moment de lening saldo op de woning groter is dan de waarde van de woning zijn er geen straffen of vervaldatums. Dit is een non-recourse lening, wat betekent dat zelfs als de woning wordt verkocht tegen een eerlijke marktprijs – en die waarde lager is dan wat de bank verschuldigd is – zij het verlies te accepteren. Zij kunnen het verschil niet terug te verdienen van u, de kredietnemer.

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom een ​​bank zou dit soort lening te geven. Eerlijk gezegd, het is een goede kans. De bank meestal wordt betaald uit voorafgaand aan het einde van een 30-jarige lening. Ook, omdat de lening saldo lager is in vergelijking met de waarde van de woning het rendement op hun investering is vrij hoog.

Een omgekeerde hypotheek, terwijl een goede deal, heeft de neiging om hogere afsluiting van de kosten dan een traditionele hypotheek. Daarnaast zijn omgekeerde hypotheken op dit moment met een gemiddelde van 60 dagen te verwerken op een nieuw huis te kopen, en ongeveer 4 weken als de omgekeerde hypotheek is op uw huidige woning.

Uiteindelijk is dit een geweldige manier om uw huis het eigen vermogen van de toegang zonder dat u uw huis te verkopen – en het is een geweldige manier om een ​​nieuw huis te kopen – zonder dat u een maandelijkse betaling voor de rest van je leven te maken.